fredag 4 mars 2022

Ett möte med GUD, Skaparen, Den Allsmäktige:

 Tips för ett möte med GUD, Skaparen, Den Allsmäktige:

Sitter du på en skuggig plats, kan du se solens effekt runtkring dig, men du känner inte själv av den direkt.
Är du i ett rum utan fönster, så varken ser eller du solen eller det dess strålar kommer åt.
GUDs ande, livsande finns i allt levande på jorden, men vill man möta Honom, se och känna av Honom måste man närma sig Honom.
Det finns olika sätt att få möten med GUD, ett sätt är att helhjärtat be till Honom om att Han ska uppenbara sin existens för dig.
Det andra är att vara på ställen som upphöjer och ärar Honom, ställen som Hans Ande trivs i.
Det handlar inte om alla kyrkor, församlingar och grupper, utan om de som älskar GUD och följer Hans Ord.
När man mött Honom, får man mersmak, om man inte är alldeles mörk i själen och vill förbli det. I dessa fall är man rädd för allt som har med GUD att göra. För Hans kärlek gör ont att känna av när man avvissat Honom.
När man fått mersmak vill man känna av GUD mer och mer ofta, som en blomma som vänder sina blad allteftersom hur solen rör sig.
Man dras till det som är från Honom, där Han är.
Som solen är på distans från oss, finns det tillfällen man kan känna mer av solen (vissa årstider) och ställen man kan känna av solen mer (länder). Till skillnad från solen dit en människa inte kan resa, så är GUD -YHWH universums energipunkt som det går att närma sig när man vill.
Tider: När GUD säger att det är tid att samlas, bibeln har instruerat om det när dessa tider är. (Sabbather, högtider, full och nymåne.)
Platser: GUD gjorde sig själv avskiljd från allt, i bibeln fanns han i ett innersta rum i ett tabernakel, och i templet fanns han i det allra heligaste. Dit kunde man inte bära in något orent eller komma in med synd.. då förintades man.
Jag rekommenderar att avskilja en plats i sitt hem, ett särskilt utrymme som är avskiljt för att möta GUD i. och kompromissa för all del inte med det utrymmet. Bjud in GUD dit och kom in dit för att umgås med Honom.
Mellan klockan 3-6 på morgonen är en särskilt utvald helig tid i Andevärlden som jag rekommenderar att iaf en stund gå in dit.
Annars bestämmer du en annan tid som du regelbundet försöker hålla.
Både jag och min man har fått se änglar när vi umgåts med GUD, och nått sådana otroliga nivåer av Guds närvaro, att många kristna inte ens vet det är möjligt, det är en skrämmande & härlig upplevelse samtdigt. Jag längtar dit igen, och igen och igen, men det krävs en ansträngning från mitt håll att komma dit.
Det finns så mycket mer att säga om hur man kan möta GUD.
Det går att skapa andliga rum, vart som helst, som man kan kliva in i.
Ett knep att göra ett andligt rum är att sätta på helig musik, ju heligare musik desto starkare möte med GUD kan du få.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar