fredag 11 november 2016

Trump ur ett kristet perspektiv.

Att presidentvalet i USA har blivit så stort och påverkat så många är ett tecken på att det var en väldig andlig strid om vem som skulle vinna. Fördärvaren, lögnens fader har gjort allt för att så in lögn i människors hjärtan, inte bara lögn, även hat mot det som GUD förutbestämt.

Första gången jag hörde om Trump så var det en svensk reportage som hette:
"Trumps galna värld" på tv4play.

Jag fick ganska fort avsmak när reportern kallade Trump för idiot och hur dom svartmålade honom totalt på alla sätt. En seriös reporter ska ge fakta neutralt och låta tittarna välja vad de tycker. Samma har skett världen över, Trump målades till en arg man, en kvinnohatare, en rasist, farlig och mycket mer. Men vad är sanningen?

Jag såg profeter och profetissor informera på nätet "Trump är GUDs utvalda, han kommer bli nästa president" Och de hade fått information från ovan om hur GUD såg på Trump.

Enda sedan dess har presidentvalet fått stort fokus i mitt liv, det stod emellan GUDs vilja och satans.

Jag såg på en neutral dokumentärfilm om honom, började följa honom på Twitter och FB,
Men jag följde och lyssnade även på hans rival Hillary Clinton.

Den informationen som var mycket intressant för mig var att Trump blev uppfostrad i en kristen familj, han gick till kyrkan på Söndagar och predikanten var inte vem som helst, utan en man
som lärde ut att tro på sig själv, letar upp namnet senare. Är ganska säker på att den undervisningen gjorde starkt inflytande på Trump då han inte ville lämna kyrkan efter mötena, man kan också höra det när han pratar att han tror på sig själv och sina val..Det är en biblisk princip som retar gallfeber på många, men "hans" taktik har fungerat och han äger mängder med hotell, casion och annat.

Något som gjorde ont i mig att lära var om hans svaghet:
Hans svaghet har varit kvinnor, vilket ledde till den första skilsmässan. Med den utländska Ivana.
Jag blir påmind om kung Salomo, hur han i sin vishet hade samma problem. En sådan svaghet tog inte bort hans visdom, men kunde leda honom in på fel vägar.

Hans visdom märks av i hans barn, han har verkligen fina väluppfostrade ordentliga barn!
Alla dom är förmögna och framgångsrika. Han har bra kontakt med dem alla och prioriterar dom högt. Han har 3 barn med första frun två pojkar och en tjej, 1 tjej med nästa fru och nu har han fått en pojke med den nuvarande frun. Han varken röker eller dricker alkohol och har lärt sina barn att göra detsamma, han tycker verkligen inte om droger och annat negativ som kommer in den vägen och vill förhindra att det kommer in i Amerika genom att bygga upp en mur mellan Amerika och Mexiko.

Trump vill skydda landet även från terrorism och kommer inte att släppa in vem som helst i landet och inte låta terrorister stanna kvar. Han tänker göra invandring processen noggrannare och snabbare.

Han har varit aktiv inom militären som ung och ser värdet i ett bra militärt beskydd, han har medlidande med krigsveteraner som står i långa köer för att få vård för sina krigsskador,
vissa till och med hinner dö innan de får vård. Trump har investerat miljoner av sina egna pengar i dessa.

Sjukvården kommer påverkas genom att Trump kommer att påskynda processen av godkännandet av nya mediciner. Det finns enormt mycket medicin som ligger och väntar på att få hjälpa och rädda liv på människor i behov. satan har hindrat detta i åratal.

Trump ska bygga upp infrastrukturen i landet, alla sjukhus, skolor, äldrevård och allt ska uppdateras till det bättre.

Ett känsligt ämne som Trump har ett hjärta för, är de ofödda barnens rätt. Han vill t.o.m göra det olagligt att abortera, vilket också är helt efter GUDS hjärta. Varje själ är skapad av GUD och har en uppgift att fylla på jorden, det är inte vår rätt att ta ett liv som GUD skapat. -Det är bättre att adoptera än att abortera.

Trump tror på varje människas rätt att beskydda sig själv, och därav har man vapenrätt. För oss i Sverige är detta svårare att förstå, då vårt våldsklimat är så långt ifrån Amerikas, men vem vet om det kommer ändras och snart i och med den stora invandringen och vill vi också kommer vilja ha vapen i våra hem. Detta är inte en lätt fråga ur det kristna perspektivet då många av oss anser att det är bättre för oss att själv dö, än att döda. Ett utav budorden lyder ju: "döda inte"... men när det väl kommer behöver vi studera Ordet närmare, betyder det verkligen att vi inte får försvara oss? Det är ju obibliskt att inte försvara sig. Om **** skulle komma eller vad som helst skulle vi verkligen vara villiga att offra oss själva, vår familj och land bara sådär utan att göra motstånd?

Vi har svårt att sätta oss in i det då vi inte upplevt krig. Jag personligen tror att det vore korkat och att göra sig till ett lätt offer genom att man inte ville skydda sig på det enda sättet som hjälpte.

Trump kommer iallafall rensa landet från terrorister! Och utrota **** från vår planets yta.

Han kommer tillåta lagar som gör det mycket hårdare mot brottslingar, riktigt, riktigt farliga typer kan t.o.m komma att utsättas för skendränkning.

Trump står på  ISRAELS sida, vad säger de Heliga skrifterna om det?
"den som välsignar Israel ska själv bli välsignad, de som förbannar Israel ska själva bli förbannade"
Han har med den proklamationen satt sig själv och hela Amerika som en måltavla för GUDS välsignelser. Till skillnad från oss, Sverige.

Trump kommer upprätta en respekt för Amerika och Amerikanerna och Amerikanska handelsvaror.
Företag ska få höjda skatter som flyttar företaget till andra länder.
Detta hindrar Amerikaner från att bli arbetslösa.
Jobb åt folket, lägre skatter och bättre villkor för de som har barn och jobbar.
Fienden vill inte att människor ska ha ekonomisk trygghet, hans största önskan är att göra alla så olyckliga och miserabla som möjligt, om han kunde, skulle han ta varje människas liv.

Trump blev frälst för några månader sedan, detta gör honom till en baby-kristen.
GUD har börjat arbeta på hans hjärta och karaktär.


Han kommer göra ett så bra jobb som president att han kommer få 4 år till efter denna 4 års period!
Efter det är det profeterat att hans vice president Mike Pence (också kristen) kommer bli president.
(Så det kan du investera och vinna pengar på om du vill! Det ska vi.)

Förutom en fantastisk vice president han Trump sin underbara hustru Melania!
Hon är från Slovenien, hon verkar vara helt underbar! Jag har lyssnat på henne och även läst hennes  brev som hon skrivit till allmänheten om sin man Trump, den handlar bland annat om att han, så länge hon känt honom haft en ovanlig passion för Amerikas och Amerikanarnas bästa, och kunde må dåligt över när en fabrik t.ex lades ner. -Vilket hjärta! Vilken man! ---------------------------------------------------------------------------------------------

Med allt detta sagt hoppas jag att du som tidigare haft svårt med Donald J Trump,
kan se på honom med nya ögon.


Drömmen om att Amerika ska bli stort igen, är inte hans ursprungligen, utan GUDS.
GUD har även utvalt de nordiska länderna till att förhärliga Honom,
det är HAN som satt korsen på våra flaggor.

Mer om GUD planer för Amerika genom Trump sök på Youtube Kat Kerr.// Johanna Drusian1 kommentar:

  1. Utmärkt artikel från en utmärkt person som du är, Johanna. Kram!.

    SvaraRadera